Om oss

Utdrag fra artikkel i Troms Folkblad oktober 2007:

"Det begynte hjemme på gården hos Alf Sørensen i Løksebotn tidlig på 70-tallet. Nå er det sønner og svigersønn som styrer Sjøvegan Maskin og Transport. En bedrift som er i resultattoppen i næringslivet i Salangen.

Med et godt resultatmessig år bak seg i 2006, har også 2007 vært et år med høy aktivitet i selskapet. Aktiviteten innen bygg og anlegg er stor i Salangen og nærområdet, og det gir Sjøvegan Maskin & Transport rimelig fulle ordrebøker.

De viderefører familiebedriften som Alf Sørensen startet byggingen av for over 30 år siden. Nå holder Sjøvegan Maskin og Transport til i flotte lokaler på snekkerifabrikkområdet på Sjøvegan. Her har man både kontorer og et eget verksted der bedriften selv gjør mye av reparasjonsarbeidet på maskinparken.
Selskapets maskinpark består av to hjullastere, to gravemaskiner, en veihøvel og to lastebiler. Det som trengs av snøryddeutstyr er også på plass.
Maskinelt sett ønsker bedriften å ligge langt framme, og skifter ofte ut maskinparken til fordel for nye maskiner.
– Det gjør vi blant annet fordi komforten inne i maskinene stadig forbedres, og vi vil at de ansatte skal ha gode arbeidsforhold. Dessuten ønsker vi maskiner som går, og som vi ikke må reparerer på hele tiden, forteller Cato Sørensen."


Daglig leder: Cato Sørensen
Eiere: Ronald Martinsen, Cato Sørensen og Toralf Sørensen